Voor wie

Altijd in beweging

Of je nu snel leert of langzaam leert of een leeruitdaging hebt: Wij bieden met onze producten en diensten leeroplossingen op maat.

Naast onze producten en diensten hebben we ook een uitgebreid netwerk van educatieve partners. Heb je een specifieke wens, laat het ons dan weten! Samen zoeken we dan naar de beste oplossing.

Voor kinderen

Leren in jouw tempo en op jouw niveau

Ieder kind leert anders. Dat kan zelfs per vakgebied verschillen. Sommige kinderen hebben daarnaast een leeruitdaging zoals hoogbegaafdheid, dyslexie of dyscalculie. Kies je voor een algemeen leermiddel of instructie dan kan dat behoorlijke frustratie opleveren.

Brightskills biedt daarom alleen leermiddelen aan waarmee je leert in je eigen tempo en op je eigen niveau. Voor ieder kind. Ook wanneer je een leeruitdaging hebt.

Benieuwd naar wat Brightskills kan betekenen? Bekijk onze producten en diensten.

Voor scholen

Een compleet aanbod voor modern onderwijs

In het onderwijs werk je het liefst met een betrouwbare educatieve partner. Eentje die weet wat er speelt, op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en bovendien kan putten uit jarenlange ervaring in de branche.

Benieuwd naar het aanbod van Brightskills voor jouw school? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor ouders

Stimuleer de creativiteit van je kind

Brightskills distribueert educatieve leermiddelen die het kind centraal stellen. Ieder kind leert immers op zijn eigen manier. Met een sterke focus op digitale vaardigheden bereiden we je kind ook nog eens voor op de toekomst. Denk aan samenwerken, nieuwe technologie, media, communiceren en creativiteit.

Wil je weten wat Brightskills allemaal jouw kind kan bieden? Stuur ons dan hier een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Webshop