Voor wie

Altijd in beweging

Brightskills biedt kinderen de skills om mee te gaan met de tijd. Leren om creatief te zijn en digitale vaardigheden te ontwikkelen.

Brightskills heeft dit én veel meer. Specieke wensen? Dan ontwikkelen we deze, samen met jullie. Brightskills is er voor scholen, ouders en ontwikkelaars. Door als netwerk te opereren, kunnen wij aan iedere partij optimale oplossingen bieden.

Voor scholen

Een compleet aanbod voor modern onderwijs

In het onderwijs werk je het liefst met een betrouwbare partner. Eentje die weet wat er speelt, op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en bovendien kan putten uit jarenlange ervaring in de branche. Brightskills is flexibel en werkt met de laatste technologieën.

Benieuwd naar het aanbod van Brightskills voor jouw school? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor ouders

Stimuleer de creativiteit van je kind

Brightskills distribueert educatieve leermiddelen die het kind centraal stellen. Ieder kind leert immers op zijn eigen manier. Met een sterke focus op 21ste eeuwse vaardigheden bereiden we je kind ook nog eens voor op de toekomst. Denk aan samenwerken, nieuwe technologie, media, communiceren en creativiteit.

Wil je weten wat Brightskills allemaal jouw kind kan bieden? Stuur ons dan hier een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor productontwikkelaars & startups

De springplank voor educatieve leermiddelen

Hoe krijg je een voet tussen de deur in het primair onderwijs? Hier heb je Brightskills voor nodig. Want samenwerken met Brightskills betekent een groter netwerk, hulp bij het onder de aandacht brengen van je product én een volledige klantgedreven supportorganisatie.

Benieuwd naar wat Brightskills voor jouw onderneming kan betekenen?Vul je gegevens hier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Webshop