Individuele begeleiding voor kinderen

Zorgarrangementen

Sommige kinderen hebben complexe hulpvragen. Hulpvragen waar je als school binnen de basisondersteuning, het onderwijs in de groep zelf, niet volledig aan kunt voldoen. Naast het reguliere onderwijs hebben deze kinderen extra zorg nodig. Brightskills biedt gespecialiseerde begeleiders en remedial teachers die bij jou op school ingezet kunnen worden voor een zorgarrangement.

Inzet digitale middelen inbegrepen

Gespecialiseerde hulpmiddelen

Uiteraard kunnen de begeleiders ieder hulpmiddel inzetten die een optimaal resultaat bieden voor het begeleidingstraject van de leerling. Bij het verlenen van de zorg kunnen onze begeleiders ook onbeperkt gebruikmaken van de leermiddelen van Brightskills. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Calcularis, het digitale leermiddel voor rekenzwakke leerlingen. Of aan Orthograph, wat zeer geschikt is voor hulp bij dyslexie en taaluitdagingen.

Hoe verzorgen wij een zorgarrangement bij je op school?

Een goed zorgarrangement is echt maatwerk. Er vindt een overleg plaats met de school, vaak in de persoon van de intern begeleider. We brengen de zorgbehoefte van de leerling(en) in kaart wanneer we gezamenlijk een zorgarrangement opstellen. Een arrangement kan bestaan uit individuele begeleiding of in kleine groepjes, korte of lange begeleiding, met veel of weinig tussentijdse overleggen etc. De inhoud van het arrangement is dus volledig afhankelijk van de behoefte van de leerling(en) en/of school.

Nadat we tot overeenstemming zijn gekomen over het zorgarrangement maken onze begeleiders organisatorische afspraken met de school en gaat aan de slag. Onze begeleiders zijn voor de school altijd het directe inhoudelijke aanspreekpunt. Brightskills als organisatie monitort op afstand de kwaliteit en hanteert vaste contactmomenten met de school voor een tussentijdse evaluatie. Zo kunnen we tussentijds bijsturen indien nodig met als doel het behalen van de leerdoelen van de leerling(en).

Meer weten over de mogelijkheden van een zorgarrangement via Brightskills? Laat via het formulier hieronder je gegevens achter. Onze adviseur neemt dan binnen een werkdag contact met je op.

Daarom Brightskills begeleiding

 • Intensieve begeleiding per kind.
 • Alleen ervaren remedial teachers en orthopedagogen.
 • Gebruik Brightskills leermiddelen inbegrepen.
 • Begeleidingsuren op school gecombineerd met uren online.
 • Duidelijke doelstellingen en rapportering.
 • Speciale aandacht voor ontwikkelingspsychologie.
 • Geeft zelfvertrouwen en maakt zelfredzaam.

  Informatieaanvraag Begeleiding

  Webshop