Trainingen voor onderwijsprofessionals

Optimale inzet van leermiddelen

Maak bij het invoeren van een nieuw leermiddel gebruik van een effectieve training of een van onze implementatietrajecten. Een goede training draagt bij aan een breed draagvlak voor het leermiddel en hogere leeropbrengsten. De experts van Brightskills staan voor je klaar om jou bij een goede training te helpen.

Leren op je eigen moment en tempo

Leeshelden E-Learning: Haal alles uit jouw gebruik!

Deze E-Learning is speciaal ontwikkeld om jou te helpen Leeshelden zo optimaal mogelijk bij jou op school in te zetten. We nemen je mee door alle processen van het leermiddel, we behandelen alle theoretische zaken en begeleiden je stap voor stap van het praktische stukje om het programma op de juiste manier in te richten en te implementeren bij jou op school.

De E-learning is opgebouwd uit 8 hoofdstukken en ieder hoofdstuk sluiten we af met serie vragen. Je werkt toe naar een doelgerichte en flexibele manier om het maximale uit Leeshelden te halen. We zijn ervan overtuigd dat deze E-learning de resultaten van jouw leerlingen positief zal beïnvloeden!

Meer over onze E-Learning en aanmelden

De opbouw van onze trainingstrajecten

Stap 1: Basistraining

Tijdens deze training komt een expert van Brightskills bij jou op school zorgen voor een goede eerste start.

We gaan in op de theoretische uitgangspunten achter het leermiddel.
Je gaat zelf aan de slag met de software en we geven je praktische voorbeelden van toepassingen in de praktijk. Theorie en praktijk worden afgewisseld. We maken afspraken over hoe het leermiddel het meest effectief in jouw onderwijs ingezet kan worden.

Studiebelasting: 3 uur (gemiddeld)

Stap 2: begeleiding van leerkrachten en/of leerlingen
Aansluitend aan de basistraining verzorgen wij bijvoorbeeld een informatieavond voor de ouders/ verzorgers of begeleiden groepjes leerlingen bij het eerste gebruik. Of we plannen klassenbezoeken.

Op deze wijze zorgen we er samen voor dat het leermiddel door de leerkracht en leerlingen goed wordt ingezet en gebruikt. Bovendien scheelt het jou tijd!

Studiebelasting: maatwerk

Vul het informatieformulier onderaan deze pagina in voor meer informatie.

Waarom een trainingstraject?

  • Direct kennis ingebed op jouw school.
  • Leer de middelen zo effectief mogelijk in te zetten.
  • Optimaal gebruik van de leermiddelen door leerlingen.
  • Maatwerk op basis van de specifieke hulpvragen van je school.
  • Duidelijke doelstellingen en rapportering.
  • Verzorgd door een ervaren Brightskills expert.
  • Korte sessies met direct resultaat.

Wil je meer informatie?

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een traject op maat aan te kunnen bieden. Passend bij jouw school, en jouw wensen. Wij reageren altijd binnen een werkdag, beloofd!

    Webshop