Trainingen voor onderwijsprofessionals

Optimale inzet van leermiddelen

Maak bij het invoeren van een nieuw leermiddel gebruik van een effectieve training of een van onze implementatietrajecten. Een goede training draagt bij aan een breed draagvlak voor het leermiddel en hogere leeropbrengsten. De experts van Brightskills staan voor je klaar om jou bij een goede training te helpen.

Kies wat bij jou past

Informatiesessies of Trainingen

Wij bieden voor kennismaking met onze leermiddelen gratis informatiesessies aan. Deze worden het hele schooljaar georganiseerd en vinden online, na schooltijd, plaats. Deze sessies zijn ook bij uitstek geschikt voor nieuwe leerkrachten bij jou op school die nog niet eerder met het leermiddel hebben gewerkt. Je kunt je hier gratis inschrijven voor een van de sessies.

Na de kennismaking raden wij een meer diepgaand trainingstraject aan om het leermiddel ook daadwerkelijk goed in te bedden op school. Hierbij wordt ook ingegaan op de specifieke hulpvragen die spelen op je school. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

De opbouw van onze trainingstrajecten

Stap 1: Basistraining

Tijdens deze training komt een expert van Brightskills bij jou op school zorgen voor een goede eerste start.

We gaan in op de theoretische uitgangspunten achter het leermiddel.
Je gaat zelf aan de slag met de software en we geven je praktische voorbeelden van toepassingen in de praktijk. Theorie en praktijk worden afgewisseld. We maken afspraken over hoe het leermiddel het meest effectief in jouw onderwijs ingezet kan worden.

Studiebelasting: 3 uur (gemiddeld)

Stap 2: begeleiding van leerkrachten en/of leerlingen
Aansluitend aan de basistraining verzorgen wij bijvoorbeeld een informatieavond voor de ouders/ verzorgers of begeleiden groepjes leerlingen bij het eerste gebruik. Of we plannen klassenbezoeken.

Op deze wijze zorgen we er samen voor dat het leermiddel door de leerkracht en leerlingen goed wordt ingezet en gebruikt. Bovendien scheelt het jou tijd!

Studiebelasting: maatwerk

Vul het informatieformulier onderaan deze pagina in voor meer informatie.

Waarom een trainingstraject?

  • Direct kennis ingebed op jouw school.
  • Leer de middelen zo effectief mogelijk in te zetten.
  • Optimaal gebruik van de leermiddelen door leerlingen.
  • Maatwerk op basis van de specifieke hulpvragen van je school.
  • Duidelijke doelstellingen en rapportering.
  • Verzorgd door een ervaren Brightskills expert.
  • Korte sessies met direct resultaat.

Wil je meer informatie?

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een traject op maat aan te kunnen bieden. Passend bij jouw school, en jouw wensen. Wij reageren altijd binnen een werkdag, beloofd!

    Webshop