Ontdek wat kunstmatige intelligentie kan en welke gevolgen het heeft voor het onderwijs

AI Inspiratiesessies voor PO

Ben je werkzaam in het primair onderwijs en nieuwsgierig naar wat kunstmatige intelligentie (AI) voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor onze inspiratiesessie over AI! Deze sessie is speciaal ontworpen voor onderwijsgevenden zonder of met slechts beperkte kennis van AI.

De kosten voor de sessie bedraagt €295 per deelnemer.

Wat kun je verwachten?

  • Begrijpelijke uitleg: Leer op eenvoudige wijze hoe AI is ontstaan en hoe het werkt.
  • Succesverhalen: Ontdek door middel van voorbeelden wat AI al heeft bereikt.
  • Risico’s en kansen: We bespreken zowel de bedreigingen als de mogelijkheden van AI.
  • Interactieve workshop: Ga in gesprek over wat AI kan betekenen voor jouw school in de praktijk.

De inspiratiesessie zal zowel presentaties alsmede een workshop bevatten.

Na deze sessie heb je een helder beeld van wat AI is, ken je de potentiële risico’s en ben je geïnspireerd om de kansen van AI binnen het onderwijs te verkennen.

Vul het formulier hieronder in voor aanmelding.

Praktische informatie:

  • Datum: dinsdag 18 juni (Woerden)
  • Tijd: 10:00 tot 14:00 uur
  • Kosten: €295 per deelnemer
  • Inclusief: Een verzorgde lunch

Of ben je geïnteresseerd in een sessie op maat bij jou op school? Neem dan contact met ons op voor een gepersonaliseerde aanpak.

Schrijf je nu in en stap samen met ons in de toekomst van onderwijs!

* Bij insturen van het formulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Indien nodig kun je je aanmelding nog tot 2 weken voor de start geheel kosteloos annuleren.

Veelgestelde Vragen

1. Wat voor soort kennis of vaardigheden heb ik nodig om deel te nemen aan de sessie?
Geen specifieke voorkennis van AI is vereist. Onze inspiratiesessie is ontworpen voor leerkrachten en directieleden in het basisonderwijs die weinig tot geen ervaring hebben met AI. We bieden een toegankelijke introductie tot het onderwerp en begeleiden je stap voor stap door de basisprincipes.

2. Hoe zal de inspiratiesessie mij helpen om AI toe te passen in het basisonderwijs?
Onze inspiratiesessie biedt een diepgaand inzicht in de mogelijkheden van AI door middel van heldere uitleg en praktische voorbeelden. Daarnaast bieden we een evenwichtige benadering door zowel de risico’s als de kansen van AI te bespreken. Tijdens de interactieve sessies behandelen we concrete toepassingen van AI in zowel het klaslokaal als bij schoolbeheer, zodat deelnemers direct bruikbare inzichten kunnen opdoen. Kortom, onze sessie is ontworpen om je niet alleen vertrouwd te maken met AI, maar ook om je in staat te stellen om deze technologie effectief toe te passen in jouw onderwijspraktijk.

3. Wat als ik na de inspiratiesessie nog vragen heb of ondersteuning nodig heb bij het implementeren van AI in mijn school?
We bieden continue ondersteuning na de training. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor verdere vragen, advies of begeleiding bij het implementeren van AI in jouw schoolomgeving. We zijn er om je te helpen bij elke stap van het proces.

4. Wat onderscheidt deze inspiratiesessie van andere trainingen over AI in het onderwijs?
Onze inspiratiesessie is specifiek ontworpen voor leerkrachten en directieleden in het basisonderwijs die weinig tot geen ervaring hebben met AI. We bieden een op maat gemaakt programma dat is afgestemd op de behoeften en uitdagingen van deze doelgroep.

Welke impact zal AI kunnen hebben op het onderwijs?

Meld je nu aan voor onze inspiratiesessie inclusief workshop.
Klik hier om je aan te melden

Webshop